PATURI – RETAPITARE PATURI
DORMITOR SI TABLII DE PAT

Paturi noi - Produse originale Renov ART

Produsele expuse sunt realizate cu materiale de cea mai buna calitate.

Retapitare paturi si tablii de pat intr-un stil modern si eficient. Confortabile, estetice si familiare, paturile au traversat stiluri si epoci.

Contemporan sau traditional materialul pentru tapiteria patului se poate adapta cerintelor si gusturilor dumneavoastra.

In acceasi preocupare pentru confort va oferim o gama larga de materiele pentru tapiteria paturilor si confectionarea pernelor.

 

Reconditionarea paturilor

Retapitarea paturilor sau reconditionarea partiala a elementelor din componenta unui pat precum laterale, tablie pat se realizeaza prin inlocuirea materialului uzat cu unul nou.
Echipa noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu o serie de sugestii pentru restaurarea completa a paturilor. Alegem sa lucram doar cu materiale de cea mai buna calitate oferite de furnizorii nostrii si cautam sa va oferim cele mai avantajoase solutii pentru retapitarea paturilor sau tabliilor de pat.

Cum facem?

  1.  Identificam problemele aparute la patul dumneavoastra;
  2.  Va oferim solutia perfecta pentru reconditionare;
  3.  Alegem impreuna materialele cu care vom retapita patul dvs;
  4.  Suntem atenti la fiecare detaliu pentru a pune in evidenta designul patului;
  5. Va  asiguram TRANSPORTUL si  MONTAJUL in mod GRATUIT;
  6.  Veti avea un serviciu GARANTAT prin GARANTIE de reconditionare.

Redescopera confortul absolut cu NOUL TAU PAT

piele pat

Retapitare paturi din piele

Retapitam paturi sau tablii de pat cu piele naturala sau imitatie de piele. Suntem atenti la fiecare detaliu pentru a restabilii designul patului reconditionat. Ca si in cazul retapitarii canapelelelor din piele, alegem sa lucram cu echipamente profesionale de croit si cusut pentru realizarea unei huse perfecte.

Retapitare paturi din material textil

Reconditionarea paturilor din materiale textile este realizata de echipa RENOV ART prin alegerea celor mai bune materiale de tapiterie. Incercam sa va oferim cele mai bune materiale pentru rezistenta in timp a paturilor tapitate pe materialele textile.

Portofoliu