Renov ART BUSINESS

 

Un serviciu profesional adresat firmelor si companiilor mici si mijlocii.

Reconditionare mobilier pentru firme si companii.

Un sector de activitate intr-o constanta evolutie si experienta pe care am acumulat-o de a lungul anilor ne permite sa oferim clientiilor nostrii urmatoarele etape in retapitarea obiectelor de mobilier:

– asigurarea materialelor de tapiterie adaptate cerintelor tehnice impuse si diferitelor reglementari in viguare;

– asigurarea controlului calitati in toate etapele de fabricare;

Pentru profesionistii in domeniul sanatatii, mesele de masaj, de ingrijire, scaunele stomatologice etc.. vor fi retapitate cu materiale dintr-o gama speciala, adaptata la normele in viguare si tratate antibacterian. Pentru firmele in curs de dezvoltare sau reabilitare, punem la dispozitie o gama larga de materiale certificate, ignifuge, pentru inlocuirea buretelui si tapiteriei a scaunelor din salile de conferinte, pentru canapelele din salile de asteptare (hoteluri, clinici, etc.)

Consultanta specializata

In cazul in care doriti sa efectuati o revizuire mai completa a decorului din cadrul firmei dumneavoastra un reprezentant al firmei Renov ART va sta la dispozitie.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune sfaturi pentru reconditionarea mobilierului uzat din cadrul societatii dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o paleta larga de materiale de tapiterie astfel incat sa alegeti materialul in functie de necesitatile dumneavoastra.

Gabi
business

Retapitare scaune de birou

Reconditionam orice tip de scaun de birou pin inlocuirea tuturor buretilor din componenta scaunului respectiv.
Inlocuim materialul uzat cu unul nou ales de dumneavoastra.

Indiferent de gradul de complexitate al scaunelor echipa noastra este gata sa va ofere cele mai bune solutii pentru optimizarea costurilor prin procesul de retapitare.

Retapitare mobilier stomatologic

Indiferent de tipul scaunului stomatologic utilizat de cabinetul dumneavoastra, dispunem de tehnologia necesara pentru inlocuirea tapiteriei uzate.

Va oferim o gama variata de materiale din piele naturala sau imitatie din piele, oferindu-va cele mai bune sfaturi pentru achizitionarea materialelor de tapiterie rezistente la uzura.

Retapitare canapele si banchete

Indiferent de zona in care le veti expune, canapelele retapitate de echipa Renov ART vor avea un aspect impecabil si vom utiliza materiale ce vor asigura rezistenta la solicitarea frecventa a canapelei.

Asiguram retapitare pentru banchete expuse in moluri, canapele expuse in salile de asteptare, tabureti expusi in diferite locatii.

Incredere deplina

Fiecare lucrare executata de firma noastra este insotita de certificat de GARANTIE si vom asigura transportul si manipularea obiectelor de mobilier in mod GRATUIT

Suport Garantat

Colectivul nostru este gata sa va ofere cele mai bune sfaturi atunci cand veti dori sa demarati proiectul de reconditionare obiecte de mobilier.

Contacteaza-ne

Va asteptam pe adresa noastra de email: office@renov-art.ro sau la numarul nostru de telefon: +40 730 329 943
Portofoliu