Retapitare canapele din piele

Retapitarea canapelelor din piele reprezinta o provocare pentru orice tapiter ce isi iubeste meseria. Canapelele din piele se diferentiaza fata de cele tapitate pe material textil, prin eleganta si stilul unic pe care-l confera pielea.

Fie ca sunt folosite in sufragerie sau la birou, canapelele din piele sunt ideale pentru cei ce iubesc liniile clasice dar, multimita diferitelor forme, stiluri de design si culori, canapele din piele pot fi integrate si in spatii ce utilizeaza un desing modern.

RENOV ART va ofera cele mai bune solutii in retapitarea canapelelor pentru optimizarea eficienta a costurilor si timpului dumneavoastra de asteptare.  Alegem sa lucram cu materiale de cea mai buna calitate imbinand cele mai moderne tehnici de tapiterie cu un stil propriu ce va garanta o tapiterie impecabila.

canapea din piele

Solutii moderne de retapitare canapele din piele

Alegerea celor mai bune solutii in tapiteria moderna garanteaza un produs final ce respecta cu strictete cele mai exigente cerinte. Fiecare tapiter are in vedere respectarea procesului de retapitare astfel incat sa mentinem forma unica a canapelei ce urmeaza sa intre in procesul de retapitare.

PIELE NATURALA

Alegem impreuna cele mai bune materiale pentru retapitarea canapelelor de piele. Lucram doar cu materiale ce confera siguranta in exploatare astfel incat sa va oferim GARANTIA unei retapitari corecte si de durata.

VERIFICARE GARANTATA

Colectivul nostru are experienta necesara pentru verificarea amanuntita a tuturor materialelor din piele pe care le vom utiliza in procesul de tapiterie. Verificam cu mare atentie fiecare material pentru a elimina posibilele defecte.

Cum se reconditioneaza o canapea din Piele ?

– Stabilim impreuna cu dumneavoastra detaliile produsului uzat.
– Deplasarea echipei noastre la domiciliul dumneavoastra.
– Desfacerea tapiteriei uzate.
– Descoaserea husei originale pentru a creea noi tipare in vederea obtineri unei noi huse a canapelei.
– Alegerea materialelor noi de catre client.
– Reparatii daca este necesar efectuate asupra parti de schelet a canapelei.
Retapitarea totala sau partiala a canapelei.
– Transportul canapelei retapitate este GRATUIT.

retapitare canapele din piele
piele
Portofoliu