Retapitare canapele din piele

Retapitarea canapelelor din piele reprezinta o provocare pentru orice tapiter ce isi iubeste meseria. Canapelele din piele se diferentiaza fata de cele tapitate pe material textil, prin eleganta si stilul unic pe care-l confera pielea.

Fie ca sunt folosite in sufragerie sau la birou, canapelele din piele sunt ideale pentru cei ce iubesc liniile clasice dar, multimita diferitelor forme, stiluri de design si culori, canapele din piele pot fi integrate si in spatii ce utilizeaza un desing modern.

RENOV ART va ofera cele mai bune solutii in retapitarea canapelelor pentru optimizarea eficienta a costurilor si timpului dumneavoastra de asteptare.  Alegem sa lucram cu materiale de cea mai buna calitate imbinand cele mai moderne tehnici de tapiterie cu un stil propriu ce va garanta o tapiterie impecabila.

canapea din piele

Solutii moderne de retapitare canapele din piele

Alegerea celor mai bune solutii in tapiteria moderna garanteaza un produs final ce respecta cu strictete cele mai exigente cerinte. Fiecare tapiter are in vedere respectarea procesului de retapitare astfel incat sa mentinem forma unica a canapelei ce urmeaza sa intre in procesul de retapitare.

PIELE NATURALA

Alegem impreuna cele mai bune materiale pentru retapitarea canapelelor de piele. Lucram doar cu materiale ce confera siguranta in exploatare astfel incat sa va oferim GARANTIA unei retapitari corecte si de durata.

VERIFICARE GARANTATA

Colectivul nostru are experienta necesara pentru verificarea amanuntita a tuturor materialelor din piele pe care le vom utiliza in procesul de tapiterie. Verificam cu mare atentie fiecare material pentru a elimina posibilele defecte.

Cum se reconditioneaza o canapea din Piele ?

– Stabilim impreuna cu dumneavoastra detaliile produsului uzat.
– Deplasarea echipei noastre la domiciliul dumneavoastra.
– Desfacerea tapiteriei uzate.
– Descoaserea husei originale pentru a creea noi tipare in vederea obtineri unei noi huse a canapelei.
– Alegerea materialelor noi de catre client.
– Reparatii daca este necesar efectuate asupra parti de schelet a canapelei.
Retapitarea totala sau partiala a canapelei.
– Transportul canapelei retapitate este GRATUIT.

retapitare canapele din piele

Intrebari Frecvente clienti?

Tapitati obiecte de mobilier cu piele naturala ?

DA. Suntem gata sa va oferim cele mai bune optiuni in retapitarea, reconditionarea obiectelor de mobilier cu piele naturala.

Tapitati orice model ?

In principiu DA. In urma solicitarilor dvs si a analizei noastre asupra obiectelor ce se vor supune procesului de reconditionare, vom oferi un raspuns rapid pentru dvs.

Aveti piele pentru modelul meu ?

DA.  Dupa o analiza amanuntita asupra modeului dvs, venim cu diverse monstre de piele pentru alegerea potrivita pentru mobilierul dvs. Colaboram cu diversi furnizori ce ne pun la dispozitie o gama variata de nuante si texturi de piele naturala.

Cat costa retapitarea cu piele naturala ?

Costurile sunt in general mai mari fata de retapitarea cu material textil datorita pretului de achizitie a materialelor respective (piele naturala). Pretul difera in functie de modelul dvs, de metrajul rezultat din masuratorile obiectelor ce urmeaza a fi retapitate si de complexitatea modelului.

Ce garantii am ?

Beneficiati de garantie indiferent de modelul dvs. Garantam lucrari executate corect cu verificare amanuntita inainte de predare catre client. Garantam respectarea liniilor tehnologice originale ale produsului.

Sunt sigure cusaturile ?

DA. Lucram doar cu materiale si echipamente profesionale de tapiterie. Cusaturile sunt realizate cu masini profesionale, industriale astfel incat sa putem acorda garantie obiectelor reconditionate.

Calitate garantata

Lucrari din portofoliu

Retapitare obiecte de mobilier cu piele naturala.
canapea Piele

Canapea cu doua locuri retapitata integral cu piele naturala.

vilier

Canapea cu trei locuri retapitata in totalitate cu piele naturala.

fotoliu vilier

Fotoliu retapitat in totalitate cu piele naturala respectand liniile originale ale produsului.

Coltar retapitat integral cu piele naturala.

Fotoliu  tip Villiers retapitata in totalitate cu piele naturala.

Canapea retapitata in totalitate cu piele naturala respectand liniile originale ale produsului.

Mentiune!

Imaginile prezentate sunt rezultatul muncii intregii noastre echipe. Multumim tuturor clientilor nostrii pentru incredere si permisiunea de a publica aceste imagini cu produsele retapitate.

piele
Portofoliu