Ratapitarea profesionala a paturilor si tabliilor de pat

Tapiterie paturi si tablii de pat


Dormitorul este locul unde trebuie sa domneasca linistea si calmul. Daca doriti sa faceti o schimbare , cu noi veti gasi solutii pentru a va transforma camera intr un loc modern, confortabil si personalizat. Cu numeroasele noastre colectii si combinatii posibile din cadrul catalogului , putem face camera ideala.

Paturi din piele ecologica

Design-ul modern al paturilor de dormitor sunt definite de liniile tehnologice moderne pe care producatorii le aplica in zilele noastre. O mare parte a paturilor din comert sunt tapitate pe materiale diverse insa cel mai intalnit material il reprezinta pielea ecologica.
In functie de calitatea materialelor folosite in procesul de productie, respectiv tapitare, durata medie de viata a materialelor variaza de la cateva luni la cativa ani.

Cum te ajutam noi?

O mare parte din lucrarile efectuate de echipa noastra de tapiteri, asupra paturilor de dormitor au fost realizate pentru inlocuirea definitiva a materialelor de pe tablii si laterale. Exfolierea materialului este defectul principal al uzuri patului dumneavoastra.

Venim in sprijinul clientiilor nostrii cu o serie de solutii pentru inlocuirea materialelor si retapitarea completa a paturilor de dormitor. Va oferim o gama variata de materiale de tapiterie, de unde veti putea alege noul design al patului dumneavoastra.

Tapiterie paturi Renov ART

Mereu alaturi de clientii nostrii

REDESCOPERA CONFORTUL DIN DORMITOR

Tapiterie profesionala;
Tapitam orice pat indiferent de producator;
Iti oferim materiale la alegere;
Vei avea cele mai bune optiuni in alegerea materialelor;
Noi ne ocupam de TOT.

TRANSPORT GRATUIT

Transportul si manevrarea mobilierului sunt GRATUITE.
Portofoliu