Retapitare paturi si tablii 

Retapitare paturi si tablii de pat pentru toti clientii din Bucuresti si Ilfov. Servicii profesionale la preturi corecte.

Dormitorul este locul unde trebuie sa domneasca linistea si calmul. Daca doriti sa faceti o schimbare , cu noi veti gasi solutii pentru a va transforma camera intr un loc modern, confortabil si personalizat. Cu numeroasele noastre colectii si combinatii posibile din cadrul catalogului , putem face camera ideala.

Retapitare paturi din piele ecologica

Design-ul modern al paturilor de dormitor sunt definite de liniile tehnologice moderne pe care producatorii le aplica in zilele noastre. O mare parte a paturilor din comert sunt tapitate pe materiale diverse insa cel mai intalnit material il reprezinta pielea ecologica.
In functie de calitatea materialelor folosite in procesul de productie, respectiv tapitare, durata medie de viata a materialelor variaza de la cateva luni la cativa ani.

Cum te ajutam noi?

O mare parte din lucrarile efectuate de echipa noastra de tapiteri, asupra paturilor de dormitor au fost realizate pentru inlocuirea definitiva a materialelor de pe tablii si laterale. Exfolierea materialului este defectul principal al uzuri patului dumneavoastra.

Venim in sprijinul clientiilor nostrii cu o serie de solutii pentru inlocuirea materialelor si retapitarea completa a paturilor de dormitor. Va oferim o gama variata de materiale de tapiterie, de unde veti putea alege noul design al patului dumneavoastra.

tapiterie pat

paturi

ICO3

REDESCOPERA CONFORTUL DIN DORMITOR

Tapiterie profesionala;
Tapitam orice pat indiferent de producator;
Iti oferim materiale la alegere;
Vei avea cele mai bune optiuni in alegerea materialelor;
Noi ne ocupam de TOT.
Tapiterie paturi si tablii

TRANSPORT GRATUIT

Transportul si manevrarea mobilierului sunt GRATUITE.

Cum procedam in retapitarea paturilor

1

Constatare si analiza

Odata primita solicitarea pentru retapitarea paturilor sau tabliilor de pat, vom analiza in detaliu toate problemele aparute la nivelul patului dvs. Beneficiati de consultare specializata pentru solutionarea problemelor aparute.
2.

Procesul de retapitare

Odata concretizata lucrarea dvs, vom transporta patul dvs la atelierul nostru, in vederea reconditionarii totale sau partiale. Va punem la dispozitie materiale de tapiterie certificate tehnic pentru procesul de retapitare.
3.

Inapoi la tine acasa

Ultimul pas in procesul de retapitare paturi il reprezinta montarea patului in locuinta dvs. Beneficiati de garantie pentru fiecare lucrare executata de echipa noastra.

Paturi retapitate de echipa noastra

Retapitare paturi si tablii de pat indiferent de model. Dispunem de nenumarate materiale de tapiterie dedicate astfel incat sa avem de unde alege culoarea si textura potrivita.

Paturi fabricate de Renov ART Expert Bucuresti

Produse noi

[product_category per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”paturi”]
Portofoliu