RETAPITARE CANAPELE
DIN STOFA

Retapitarea canapelelor din stofa se realizeaza in conformitate cu cele mai exigente cerinte. Renov ART retapiteaza canapele extensibile, coltare, canapele cu sezlong, etc, pe diferite materiale textile in functie de necesitatile clientilor nostrii.

Lucram cu cele mai bune echipamente astfel incat sa punem in evidenta liniile generale ale oricarui model ce urmeaza a fi tapitat de echipa noastra.

Fiecare detaliu in retapitarea canapelelor din stofa devine foarte important pentru echipa noastra daca ne dorim ca produsul final sa fie unul perfect.

CANAPELE DIN STOFA

Alege sa lucrezi cu noi pentru retapitarea canapelelor din stofa

Dedicati TAPITERIEI

Echipa noastra are o bogata experienta in domeniul tapiteriei si ne mandrim cu devotamentul si placerea de a reda frumusetea unei canapele noi in casa dumneavoastra.

Corectitudine

Acordam o deosebita atentie fiecarui client astfel incat sa intelegeti procesul de retapitare sau reconditionare a produselor deteriorate. Alegem intotdeauna sa fim corecti cu dumneavoastra pentru dezvoltarea meseriei noastre.

GARANTIE

Acordam GARANTIE pentru fiecare lucrare efectuata de colectivul nostru. Dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostrii prin solutiile oferite de firma noastra astfel incat increderea in realizarile noastre sa fie una excelenta.
Portofoliu