Reparatii canapele

Alege solutiile Renov ART Bucuresti pentru repararea completa a canapelelor sau altor obiecte de mobilier.

Solutii complete in repararea canapelelor

Reparatia canapelelor implica o serie de masuri si etape ce vor fi esentiale in procesul econditionare canapele sau alte obiecte de mobilier. Vom descrie pe larg etapele prin care va trece un obiect de mobilier deteriorat.

Odata cu trecerea anilor canapeaua sau fotoliul Dvs a inceput sa cedeze?

Nu sunteti obligati sa aruncati canapeaua , fotoliul /scaunul , puteti face economii apeland la serviciile noastre pentru a le repara.
Canapeaua care s-a stricat poate sa fi ajuns aici din mai multe cauze.

1. Pernele de burete sau umplutura
Daca tapiteria este buna iar pernele prezinta denivelari, daca acestea s-au inmuiat, daca te afunzi prea tare atunci cand te asezi ,iar acestea nu revin la forma initiala inseamna ca acestea trebuie inlocuite.

Aici nu neglijam calitatea,tocmai pentru a asigura o viata mai lunga a pernei /umpluturii respective.Pentru burete alegem o densitate minima de 35kg/m3 pentru sezut,iar pentru spatar vom opta pentru o densitate de minim 22 kg/m3.

RECOMANDAREA NOASTRA: un burete bun = garantia calitatii si longevitatii.
Odata schimbata umplutura putem spune; adio canapea lasata si incomoda!
Bine ai revenit canapea frumoasa si confortabila!

Te asteptam

2. Cadrul
Daca perna de spuma poliuretanica (buretele)sau orice forma umplutura este in stare buna, atunci intoarcem canapeaua pentru a examina structura pe dedesubt.Daca lemnul este fisurat sau rupt, aici este problema si vom interveni pentru a efectua reparatia structurii canapelei/fotoliului Dvs.

3. Arcuri ,lamele sau chingi elastice
Aici putem interveni prin a le inlocui,astfel ca dupa efectuarea reparatiei elementul de mobilier va putea fi folosit in continuare.
In functie de model canapeaua poate avea arcuri sinusoidale ,elicoidale, lamele sau chingi elastice.

umplutura perne

Reparatia se va efectua astfel:vom intoarce canapeaua ,vom desface materialul de pe fundul acesteia. Odata identificata concret problema
se va desface tapiteria se vor inlocui arcurile/chingile elastice rupte cu unele noi,identice, dupa care se va retapita.

In cazul plaselor de arc, acestea se vor inlocui in totalitate.

Sfaturi utile

Pentru a evita „caderea” canapelei/fotoliului Dvs ,este inteligent sa investiti intr-un produs de buna calitate artunci cand il cumparati Exista totusi si cateva sfaturi practice pe care vi le comunicam pentru a prelungi viata canapelei Dvs:
– pentru a intarzia aplatizarea pernelor(daca au aceeasi dimensiune si
forma), schimbati locurile acestora.

Acest lucru va impiedica utilizarea excesiva a unei perne in acelasi loc.
Cadrul canapelei nu este acela al unei trambuline.
Explicati-le copiilor ca nu ar trebui sa sara pe canapea , pentru a evita ruperea cadrului , dar nu in ultimul rand penrtu a evita accidentele.

Alege intotdeauna solutiile noastre pentru reparatii canapele, paturi sau fotolii oferite de echipa Renov ART Bucuresti.

Reconditionarea profesionala a canapelelor sau a altor obiecte de mobilier se poate face numai folosind pentru retapitare numai materiale certificate tehnic.

reparatii canapele

Consultare Gratuita

La noi veti gasi cele mai bune sfaturi pentru reconditionarea obiectelor de mobilier. Echipa noastra va consiliaza in orice problema legata de repararea canapelei fotoliului setului….Dvs.

Cele mai bune solutii

Consultati un specialist in reparatii de mobilier inainte de a incerca sa reparati singur canapeaua.Fara ustensilele potrivite ,aceste sarcini pot fi periculoase si nici rezultatul poate, nu va fi cel dorit.

Transport Gratuit

Asiguram transportul si manevrarea obiectelor de mobilier pentru toate lucrarile efectuate in atelierul nostru. Lucram cu echipamente profesionale pentru a reda forma si aspectul canapelei dumneavoastra.
Portofoliu