Retapitare fotolii

Reatapitare fotolii. Servicii profesionale pentru obiectele de mobilier

Societatea noastra, Renov Art ,este specializata în refacerea/retapitarea fotoliilor , scaunelor și canapelelor . Va intampinam cu mai frumoase țesături astfel incat sa fie in armonie cu decorul locuinei Dvs.

Retapitarea profesionala a fotoliilor

Va putem ajuta cu reparatia/retapitarea fotoliilor ,a scaunelor Louis XV, Napoleon , fotoliilor rabatabile,sau cu recliner, fotoliu Voltaire, fotoliu Club, Bergere...

Atelirul Dvs de tapiterie, Renov Art, vă va sfătui cu privire la alegerea țesăturilor și la armonizarea interiorului. Vă oferim o selecție foarte mare de țesături de mobilier de marcă potrivite pentru refacerea scaunelor, fotoliilor sau canapelelor Dvs
Pentru a retapita fotoliile ,Renov Art vă va ajuta să finalizați acest proiect prin consiliere cu privire la armonizarea materialelor alese cu interiorul caminului Dvs.

Cum se face retapitarea fotoliilor

In procesul de retapitare vom parcurge o serie de proceduri pe care le vom descrie pe scurt in cele ce urmeaza:

1. Retapitarea poate fi TOTALA sau PARTIALA.

- In cazul in care va trebui sa retapitam fotoliul partial, vom desface husa veche si vom incocui partile deteriorare din componenta husei.
- Atunci cand vom efectua o retapitare completa, husa se va inlocui cu una noua, materialele fiind alese de dvs.

2. Inlocuirea elementelor uzate.

- Deteriorarea buretelui de sezut face ca acest element din structura unui fotoliu sa fie prioritar pentru inlocuire.
- In multe cazuri am descoperit cleme sau lonjeroane rupte (in cazul celor de slaba calitate). Inlocuirea elementelor rupte sa deteriorate se va face inainte de a fi retapitat fotoliul indiferent ca avem o retapitare partiala sau totala.
Dispunem de o gama variata de produse din burete cu diferite prorietati tehnice.

3. Verificarea si inlocuirea spatarului

In cazul in care avem un spatar din umplutura (burete tocat sau puf siliconic) vom reface intreaga componenta pentru un spatar ferm si care sa aiba forma initiala.

Imagini de asamblu din portofoliul echipei noastre

Din portofoliul nostru

Portofoliu